Tedac b.v.
Biezenvijver 4
3297 GK Puttershoek
tel.: +31 (0)78-6736605
e-mail: info@tedac.nl

Tedac b.v. - EMC, Design & Consultancy

Om de kwaliteit van de projecten te bewaken werken we bij Tedac b.v. met een kwaliteitssysteem. Hierin staat beschreven met welke factoren rekening moet worden gehouden per stap in de processen. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie met de opdrachtgever en dit uit zich in het feit dat de klant over elke voltooide stap binnen een project op de hoogte wordt gehouden.

Voorbeeld van ontwerpen van Tedac

Bij het ontwerpen van de hardware en (embedded) software gaan wij uit van een modulaire aanpak. Dit biedt ons de mogelijkheid om met de aangelegde verzameling modules snel en doeltreffend nieuwe modules samen te stellen.

Het is ons streven om bij elk project dat wij uitvoeren, de mogelijkheid in te bouwen om van afstand contact te kunnen leggen met het product (bijvoorbeeld door inbellen of internettoegang). Dit geeft ons de mogelijkheid om verstoringen te signaleren voordat er problemen ontstaan, zodat wij (wellicht in samenwerking met de klant zelf) preventief onderhoud kunnen uitvoeren. Een bijkomend voordeel is dat het verhelpen van een storing niet op locatie hoeft te gebeuren, wat een tijdwinst oplevert, zowel voor de klant, als voor ons.